(0721) 409 502
RO | EN

Slefuire marmura, curatare piatra naturala, mozaic si travertin

Curatenia este atuul nostru principal și de aceea, gandindu-ne la necesitatile clientilor nostri, am decis sa ne orientam si catre serviciile de curatare marmura, slefuire, lustruire si protectie marmura, travertin, mozaic, gresie, pavaj. Vremea frumoasa a venit, iar locul unde stam, lucram, sau unde ne desfasuram activitatile zilnice trebuie sa arate impecabil.

Curatare Piatra Naturala

Programul incarcat si lipsa timpului liber sunt probleme din ce in ce mai mari si mai des intalnite, mai ales atunci cand vine vorba de curatenie. De aceea, firma noastra a introdus o noua gama de servicii: Curatare Travertin, Curatare Marmura, Curatare Gresie, Curatare Mozaic, Spalare Gresie, Spalare Pavaj, Impermeabilizare Piatra, Impermeabilizare Marmura, Lustruire Marmura, Lustruire Mozaic, Polish Marmura, Slefuire Marmura, Cristalizare Marmura si Reconditionare Marmura.

Servicii de slefuire marmura si curatare piatra naturala in Bucuresti

Echipa Staff Cleaning iti ofera servicii specializate de curatare si reconditionare pentru toate tipurile de piatra

Atat gresia, cat si marmura, cu timpul, devin opace si isi pierd stralucirea. Produsele din comert, folosite cel mai des de catre gospodine, de cele mai multe ori contin ceara si aditivi care ofera o stralucire si un efect de curatenie temporara. Curatarea cu mopul nu se poate face in profunzime, o parte din pete si solutii ramanand pe gresia sau marmura curatate. Tocmai acest lucru face ca aspectul gresiei, faiantei, marmurei, travertinului sa para invechit. Ce va oferim noi? Servicii calitative si o echipa atent instruita care sa raspunda doleantelor venite din partea clientilor!

Serviciile oferite de firma noastra includ: curatare specializata, impregnare, protectie, impermeabilizare piatra naturala, cristalizare marmura, lustruire profesionala pentru marmura, travertin, mozaic, beton, slefuire si reconditionare completa pentru marmura, travertin, mozaic, curatare granit, slefuire granit. Curatarea specializata este dedicata gresiei murdare, in special patate sau matuite. De asemenea, utilizand acest serviciu, vor fi indepartate si pete de vopsele sau diferiti adezivi si aditivi care au dus in timp la deteriorarea suprafetei gresiei.

Poti cere acum o estimare gratuita

Estimare Gratuita

Lustruire si impermeabilizare marmura sau piatra naturala

Suntem specializati intr-o gama larga de servicii de curatenie

Serviciul de protectie, impregnare si impermeabilizare este potrivit pentru curatare piatra naturala, curatare travertin, curatare gresie, curatare mozaic, spalare gresie, spalare pavaj, impermeabilizare piatra, impermeabilizare marmura, lustruire marmura, lustruire mozaic, curatare marmura, slefuire marmura, cristalizare marmura si reconditionare marmura. Investitia facuta in achizitia si montarea gresiei, a marmurei, travertinului, mozaicului sau unui alt tip de piatra este destul de costisitoare si este pacat ca aceste suprafete sa se deterioreze.

Serviciul de cristalizare si lustruire marmura nu poate elimina imperfectiunile in totalitate, dar reda un aspect placut si o stralucire marmurei, acest lucru fiind posibil daca marmura se afla intr-o conditie relativ buna. Acest proces presupune folosirea unui echipamentul potrivit, un cristalizator special si “lana de otel”. Prin intermediul lustruirii, se reda luciul marmurei si micile zgarieturi sunt indepartate. Acest serviciu nu este deloc usor si necesita o atentie deosebita si oameni instruiti, intrucat sunt folosite solutii chimice, paduri diamantate si masini cu viteze diferite de lucru.

Procesul de slefuire si reconditionare marmura, reconditionare travertin, reconditionare mozaic, este cel mai complex proces, intrucat rezolva problemele delicate care se afla pe suprafata pietrei. Acest proces consituie cea mai grea operatiune si presupune tehnici aprofundate, insa rezultatul este unul de durata, suprafetele slefuite si reconditionate capatand astfel un aspect nou si placut, imperfectiunile, petele, diferentele dintre placi si zgarieturile fiind atent indepartate.

impermeabilizare piatra

Utilizand solutiile din comert, putem diminua doar o parte din petele aflate pe suprafata gresiei, marmurei, travertinului sau mozaicului. Zgarieturile sau arsurile de pe aceste suprafete vor fi greu de indepartat si insistand foarte mult asupra lor cu diferite produse de curatare, le puteti deteriora mai rau. Apeland la serviciile noastre de curatare travertin, curatare marmura, curatare gresie, curatare mozaic, suprafetele acestora vor deveni curate si vor recapata aspectul initial. Investitia pe care ati facut-o cand le-ati cumparat nu trebuie uitata, iar degradarea acestora ar fi o pierdere pentru dumneavoastra.

Serviciile speciale puse la dispozitie de firma noastra sunt menite sa redea aspectul placut suprafetelor.Serviciul de impermeabilizare piatra si impermeabilizare marmura se face, in mod normal, o data pe an daca vorbim de suprafete exterioare, si o data la doi ani pentru suprafetele interioare. Pentru a ne asigura ca acest proces da rezultatele scontate, suprafata va fi spalata, stearsa si uscata, dupa care va fi aplicata solutia pentru impermeabilizare.Serviciul de spalare gresie si spalare pavaj stim ca poate fi facut si de catre dumneavoastra, insa timpul pierdut pentru acest proces si banii cheltuiti pe produsele de spalare pot fi usor compensate apeland la serviciile specializate ale firmei noastre.

Serviciul de polish si cristalizare marmura

Serviciul polish marmura se face atent de catre echipa noastra, folosind solutii adecvate tipului de marmura detinut de client.

Desi aceste solutii pot fi gasite si in comert, polisharea marmurei este un proces care necesita atentie si trebuie realizat de oameni pregatiti, tocmai pentru ca rezultatul sa fie unul de durata. Prin serviciul de polish marmura, aceasta isi va recapata stralucirea. Fie ca vorbim de marmura sau mozaic, reconditionarea suprafetei de piatra va fi realizata de firma noastra. Desi serviciile oferite de noi sunt de foarte buna calitate, preturile sunt accesibile. Scopul nostru este ca rezultatul sa multumeasca clientul si sa readucem stralucirea suprafetei de piatra. Fiecare serviciu pus la dispozitie de firma noastra este atent executat, indiferent de modelul pietrei. Zgarieturile, arsurile si petele sunt indepartate, piatra naturala capatandu-si astfel stralucirea.

Reconditionarea pietrei naturale se face prin diferite metode si procedee, aplicand tehnici moderne si solutii adaptate suprafetei curatate. Impermeabilizarea are rolul de a proteja suprafata pietrei pentru a impiedica absorbtia apei sau a altor produse lichide care o pot degrada. Prin impermeabilizare este definitivat procesul de reconditionare a pietrei. Procesul de impermeabilizare se bucura de o atentie sporita pentru a oferi un luciu cat mai indelungat suprafetei din piatra. Importanta este si intretinerea pietrei, proces ce trebuie făcut la un interval regulat.

Procesul de cristalizare este recomandat atunci cand vorbim de marmura, travertin sau mozaic. Chiar daca marmura, travertinul, pardoseala sau mozaicul au fost si sunt intretinute corespunzator, la un anumit interval de timp, aceste suprafete trebuie supuse procesului de cristalizare pentru a-si recapata stralucirea. Prin cristalizarea marmurei, porii pardoselii se vor inchide, curatenia de intretinere va fi facilitata, suprafata va fi durificata si micile zgarieturi vor fi indepartate.

Curatare marmura, piatra, granit, gresie, pavimente si travertin in Bucuresti la cele mai bune preturi

De asemenea, printre serviciile oferite de noi, puteti regasi si curatare pavimente, curatare mecanizata piatra, curatare mecanizata marmura, curatare mecanizata gresie, curatare mecanizata travertin.

Pentru procesul de curatare mecanizata piatra, marmura, gresie, travertin, va fi aplicata o protectie cu efect de luciu, sau protectie cu efect de mat cu care se va face impregnare, iar apoi vor fi aplicate tratamente pentru fiecare tip de piatra. In final va fi efectuata decaparea si curatarea suprafetelor, si va fi efectuata polisharea acestora. Avatajele acestor servicii oferite de firma noastră, prin intermediul echipei de profesionisti sunt: o curatare civila si industriala a pavimentelor, o curatarea mecanizata utilizand monodisc cu perie potrivita oricarui tip de paviment, si decaparea suprafetelor din piatra, travertin, mozaic, marmura. Serviciile de curatare mecanica gresie Bucuresti, curatare mecanica marmura, curatare mecanica a marmurei in Bucuresti, curatarea piatrei Bucuresti, curatare marmura Bucuresti, curatare mozaic Bucuresti sunt oferite la cele mai inalte standarde. Ne dorim sa multumim clientii si sa ii vedem zambind, de aceea, va oferim servicii de calitate la preturi convenabile.

slefuire marmura

O intretinere corecta a pardoselilor, fie ele din gresie, marmura, travertin sau mozaic este esentiala pentru a mentine un aspect impecabil si presupune cunoasterea unor mici “secrete”. Daca procesele de curatare, slefuire, polishare, impermeabilizare si reconditionare nu sunt efectuate corespunzator, acestea pot duce la degradarea suprafetelor si deteriorarea lor in timp. Cel mai indicat este sa apelati la firme specializate, familiarizate cu diferite tehnici, pentru a duce la bun sfarsit aceste procese.
Fiecare proces in parte, fie ca vorbim de curatare travertin, curatare marmura, curatare gresie, curatare mozaic, sau spalare gresie, spalare pavaj, impermeabilizare piatra, impermeabilizare marmura, lustruire marmura, lustruire mozaic, polish marmura, slefuire marmura, cristalizare marmura si reconditionare marmura, presupune tehnici si metode speciale, folosirea unor solutii si echipamente adecvate.

Firma noastra, prin serviciile puse la dispozitia clientilor, faciliteaza curatenia generala pe care aveti de gand sa o faceti, fie ca este curatenia de primavara, vara, toamna, sau curatenia cu ocazia sarbatorilor. Am adaptat serviciile la cererile clientilor si am decis sa oferim servicii de calitate profesionala, realizate de o echipa bine selectionata, atenta la detalii, care sa obtina rezultatele dorite de dumneavostra. Fie ca vorbim de simple pete sau polishare, fie ca doriti impermeabilizare sau reconditionare, echipa noastra este pregatita pentru a va oferi serviciile dorite.

Suprafata marmurei, a gresiei, mozaicului sau travertinului este destul de sensibilia si aceasta se poate sparge sau degrada usor. De aceea, o firma specializata va avea grija ca procesele de curatare, impermeabilizare, spalare, polishare, cristalizare, lustruire si reconditionare sa fie facute de echipe profesioniste, care utilizeaza metode si tehnici adecvate contextului dat. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, care mai intai de toate va efectua o expertiza viitoarei lucrari, pentru a putea raspunde intrebarilor venite din partea clientilor. Beneficiati de preturi competitive si de o estimare corecta a acestora, fara a face rabat de la calitatea serviciiilor oferite. Firma noastra va ofera aceste servicii, fie ca sunteti companie sau persoana fizica, fie ca vorbim de domiciliu sau de sediul social. Fiecare loc in care acesta isi desfasoara activitatea trebuie sa arata impecabil, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare a suprafetelor.

Va punem la dispozitie serviciul de curatare si spalare mecanizata marmura si gresie, aflata atat la interior cat si la exterior. Prin acest serviciu va garantam eliminarea petelor de vopsea, chit de rosturi, calcar, uleiuri sau murdarie. Procedeul de curatare profesionala a marmurei necesita atentie sporita la folosirea diferitilor agenti chimici, de aceea, inainte de toate, firma noastra va ofera consultanta cu privire la cea mai buna modalitate de curatare pentru care puteti opta. Aflata la interior sau la exterior, piatra naturala se poate degrada la contactul des cu substantele lichide, de aceea, impermeazbilizarea in profunzime a porilor este necesara pentru protecția improtriva eventualelor crapaturi. Procesul de cristalizare marmura prin procedee chimice sau mecanice, cu rezultate garantate, este un alt serviciu pus la dispozitie de firma noastră, prin care suprafata marmurei va fi netezita perfect, aceasta recapatandu-si aspectul lucios.Prin procesul de lustruire si ceruire marmura, travertin, mozaic sau gresie, va facilitam intretinerea ulterioara a acestor suprafete.