(0721) 409 502
RO | EN

Firma De Curatenie

Firma curatenie Bucuresti

Echipa noastra are peste 10 ani de experienta

Staff Cleaning este o firma de curatenie cu experienta de peste 10 ani, ce ofera servicii de curatenie adaptate nevoilor reale ale clientilor in Bucuresti.

Datorita experientei acumulate in acesti 10 ani pe piata serviciilor de curatenie, putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii de o calitate superioara la preturi accesibile. Nu ezitati sa ne contactati. Pentru orice intrebare, va stam la dispozitie!

Staff Cleaning este membra a grupului de firme EVO.  Pentru a afla ce alte tipuri de servicii va putem oferi, accesati site-ul de prezentare al EvoGroup.

Suntem recomandati de o gama variata de companii care ne-au oferit sansa sa le demonstram ca suntem specialisti in curatenie, printre care:

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare,
va stam la dispozitie !

(0721) 409 502

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa oferim un parteneriat de incredere clientilor nostri si sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre.

Suntem Flexibili

Suntem flexibili in elaborarea ofertelor noastre. Daca ai nevoie de ceva ce nu regasesti in oferta noastra nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.