(0721) 409 502
RO | EN

Curatare mocheta Bucuresti

Spalare si curatare mocheta Bucuresti

Poate cel mai vizibil lucru când intri intr-o camera este mocheta sau covorul. Pentru o mocheta ca noua, Staff Cleaning are solutia. Echipa noastra foloseste cele mai performante si eficient substante, utilaje profesionale si tehnici avansate pentru curatarea in profunzime a mochetei sau covorului dumneavoastra.

Curatare mocheta Bucuresti

Servicii de spalare si curatare mocheta Bucuresti la domiciliu sau la birou

Studiile de specialitate au demonstrat ca mochetele si covoarele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana si spalate in profunzime cel putin o data la 4-6 luni, in functie de trafic sau anotimp.

Apelati cu incredere la Staff Cleaning – firma de curatare mocheta lipita la domiciliu sau birou. Curatarea profesionala in profunzime a mochetelor si covoarelor realizata cu ajutorul monodiscului cu spuma uscata.

Metoda folosita pentru curatare profesionala a mochetei

Folosim aparat cu injectie-extractie si detergent activ pentru a inlatura petele si monodiscul cu spuma uscata pentru a curata intreaga suprafata a mochetei. Dupa curatare este importanta sa nu calcam pe mocheta / covor pentru aproximativ 4-5 ore pentru a se usca complet.

Este indicat in zilele dupa curatare sa se aspire cel putin o data cu perie activata la talpa aspiratorului.

Curatare covoare

Este un fapt dovedit ca peste 75% din murdaria existenta intr-o camera se acumuleaza in pardoseala, mocheta sau covoare. Aducem pe incaltaminte praf, microbi, murdarie care sunt cu atat mai greu de indepartat cu cat zona este mai circulata. De aceea, spalarea in profunzime a pardoselii, mochetei si covoarelor trebuie sa fie primordiala pentru dumneavoastra.

Preturi spalat si curatat mocheta cu monodisc si spuma activa