(0721) 409 502
RO | EN

Curatenie la domiciliu

Daca oboseala de la serviciu devine din ce in ce mai apasatoare, atunci apeleaza la serviciille de curatenie la domiciliu. Aveti din ce in ce mai putin timp liber dar totusi curatenia este foarte importanta pentru familia dvs? Prin serviciile noastre facem tot ce este necesar pentru a reda confortul casei dumneavoastra.

Servicii de Curatenie la domiciliu

Fie ca locuiti la bloc, sau intr-o casa cu gradina, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie. Timpul castigat il puteti petrece impreuna cu cei dragi.

Servicii – tip abonament

Avem diferite tipuri de locuinte in ingrijire prin curatenie de tip abonament cu frecventa diferita (saptamanal, 2 zile pe saptamana sau mai des), unde ne ocupam de toate suprafetele inclusiv interior frigider, cuptor, suprafete vitrate, tocuri, usi, instalatii sanitare, faianta, gresie, parchet, electrocasnice, terase, balcon, prize, intrerupatoare, etc.

In abonament sunt incluse solutiile si materialele. Dedicam o persoana din echipa noastra, locuintei si stabilim o zi sau mai multe zile din saptamana, in care se va efectua curatenia. Nu lucram cu colaboratori, toti angajatii nostri au forme legale de munca, cazier si analize medicale la zi.

Curatenie – saptamanal

Pentru spatiile de birou mai mici ca suprafata si cu un colectiv mai restrans, de obicei se alege frecventa saptamanala, doua zile pe saptamana sau trei zile pe saptamana. Dupa alegerea frecventei si a zilelor din saptamana agreate pentru curatenia biroului dumneavoastra, nu mai aveti nicio grija din acest punct de vedere.

Curatenie la domiciliu in Bucuresti

Staff Cleaning furnizeaza toate produsele si tot echipamentul necesar pentru curatenia adecvata a fiecarui domiciliu, echipa noastra fiind intotdeauna atenta la fiecare detaliu.

Curatarea covoarelor si a mochetei

Nimic nu se compara cu senzatia unui covor moale si curat sub piciore. Covorul ofera camerei o nota de caldura si comfort, iar noi, cei de la Staff Cleaning, intelegem asta cel mai bine si stim cat de importanta este curatarea adecvata a covorului.

De aceea puteti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale, expertii nostri vor indeparta toate petele, fie ele pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului redandu-i senzatia de moale si stralucirea de la inceput.

Abonament de curatenie (frecventa saptamanala)