(0721) 409 502
RO | EN

Curatenie dupa constructor

Datorita noua nu mai trebuie sa va faceti griji pentru curatenia dupa constructor. Acesta este cel mai dificil tip de curatenie, dar nu este indeajuns de dificil incat sa ne creeze dificultati. Echipa noastra isi asuma responsabilitatea si se straduieste sa va ofere tot ce se poate mai bun.

Servicii de curatenie dupa constructor

Dorim ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile de curatenie dupa constructor, iar de aceea angajatii nostri sunt din ce in ce mai buni cu fiecare lucrare finalizata. Dupa plecarea constructorului ramane curatenia de finisare a noului spatiu. Aici noi suntem specialisti.

Curatenie dupa constructor

Servicii de curatenie dupa renovare

Este nevoie de o echipa completa in functie de suprafata respectiva pentru acest tip de curatenie dupa renovare. Pentru noi nu conteaza dimensiunea si nici gradul de dificultate. Ne aflam la doar un telefon distanta.

Poti cere acum o estimare gratuita

Estimare Gratuita

Staff Cleaning ofera servicii profesionale

Staff Cleaning se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor actuale si de identificare de noi servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Inlaturarea petelor dificile

La acest tip de curatenie, cel mai des ne intalnim cu urme de lavabila, chit, silicon si diferiti adezivi. Folosim solutii speciale, generator de aburi si acordam atentie detaliilor.