(0721) 409 502
RO | EN

Curatenie de intretinere si menaj

Staff Cleaning ofera servicii de curatenie si menaj

Serviciile de menaj sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar fara a neglija nicio suprafata din spatiul dvs.

Servicii de tip ocazional

Petrece mai mult timp cu familia si prietenii lasati-ne pe noi sa ne ocupam de menajul spatiului dumneavoastra. Lasati expertii sa se ocupe de curatenia casei. Va oferim servicii de intretinere complete.

Curatenie de intretinere

Servicii de tip abonament

Stim cat de importanta este imaginea companiei, motiv pentru care Staff Cleaning va lasa impecabil spatiul interior si exterior al biroului, showroom-ului sau depozitului dumneavoastra.

Servicii de intretinere adaptate nevoilor dvs

Prima curatenie va fi una generala, iar apoi in functie de marimea spatiului, se vor trimite una sau mai multe persoane pentru a efectua curatenia in fiecare saptamana. Daca este un apartament sau o garsoniera, o persoana, o zi pe saptamana va fi suficient. In cazul unei vile, duplex sau spatiu de birouri, se poate opta pentru efectuarea curateniei in doua sau trei zile pe saptamana.

Menaj

Poti cere acum o estimare gratuita

Estimare Gratuita

Bucurati-va de o casa curata fara efort

In intretinerea curateniei unei case sunt acele mici lucruri pe langa dat cu aspiratorul si sters praful, caruia nimanui nu ii place sa le faca cum ar fi: curatarea aragazului, cuptorului cu microunde, hotei, curatarea in spatele frigiderului sau aragazului, spalatul vasului de wc, si multe altele. Pentru angajatii nostri toate acestea nu reprezinta nicio problema.