(0721) 409 502
RO | EN

Curatare si spalare covoare in Bucuresti si Ilfov

curatare covoare Bucuresti

Curatare covoare si spalare covoare in Bucuresti su Ilfov. Curatenia este esentiala intr-o casa sau intr-un birou. Fiecare colt in parte conteaza, iar praful si murdaria se poate instala oriunde: pe canapele, covor, mobila. Fiecare pata are specificul ei si trebuie tratata ca atare. Nu trebuie trecuta cu vederea nicio pata, indiferent de marimea ei deoarece aceasta poate ramane imprimata in tesutul din care e confectionat covorul sau alt mobilier.

Ca sa uiti de grija solutiilor si a petelor, apeleaza la o firma specializata in curatenie. Grijile tale vor fi absorbite cum vor fi absorbite si petele. Staff Cleaning este firma care va avea grija de lucrurile tale, punandu-ti la dispozitie o gama variata de servicii printre care si curatat si spalat covoare in Bucuresti. Stim cat de greu este sa scoti o pata.

Trebuie sa cunosti specificul fiecarui tesut si sa ai grija ca persistand mult asupra unei pete, poti decolora covorul sau canapeaua in locul unde e pata. Iar daca pata este mai veche, cu greu mai poti scapa de ea. Firma noastra este specializata in acest tip de curatare, utilizam tehnici si metode moderne de curatare a covoarelor.

Curatare covoare la domiciliu

Ne adaptam nevoilor clientilor nostri si iti oferim intotdeauna cea mai potrivita solutie

Staff Cleaning va este aproape si va pune la dispozitie mai multe servicii. O pata, fie ea cat de mica, trebuie indepartata, fie ca se afla pe canapea sau covor, deoarece, cu timpul, aceasta poate fi din ce in ce mai greu de eliminat. Iar canapeaua, ca si covorul sunt confectionate din materiale care se degradeaza usor daca nu folosesti metodele specifice de curatare. Veti gasi servicii de curatare mochete, curatare covoare acasa, spalare covoare la domiciliu in Bucuresti sau Ilfov, curatare canapele intr-un singur loc, apeland la firma specializata in curatenie Staff Cleaning.

Aparatele si solutiile pe care le utilizam vor elimina petele si vor reda un aspect cat mai placut obiectelor tale. Stim ca clientii nostri isi doresc servcii de calitate si profesionalism, de aceea, echipa noastra a fost atent pregatita pentru a satisface doleantele clientilor si pentru a veni mereu in sprijinul acestora, raspunzand la fiecare provocare.

Covorul este unul din cele mai murdare obiecte din casa, iar de asta trebuie sa tii cont cand vrei sa faci curatenie. Nu este necesar doar sa il perii si sa il aspirii, ci trebuie curatat cu atentie pentru a elimina orice bacterie, orice microb si orice patra din el. Produsele folosite trebuie sa fie in concordanta cu materialul din care covoroul este confectionat, dar si sa nu decoloreze si sa te trezesti ca dintr-o pata minora, strici aspectul intregului covor. Este greu sa te lupti cu un covor, mai ales daca este mare, acesta fiind si suficient de greu. De multe ori, pentru o singura persoana este destul de greu sa se ocupe de asta.

Astfel, tinand cont de efortul depus, de timpul necesar unei astfel de activitati si de situatiile neplacute cu care va puteti confrunta, solutia ideala si eficienta este o firma specializata in curatarea si spalarea covoarelor acasa.

Poti cere acum o estimare gratuita

Estimare Gratuita

Curatare covoare acasa

Suntem specializati intr-o gama larga de servicii de curatenie

Firma Staff Cleaning este specializata nu doar in curatarea covoarelor, ci va pune la dispozitie o gama variata de servicii, si anume: curatenie birouri, curatenie la domiciliu, curatare canapele si fotolii, curatare mocheta si pardoseli, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere si menaj.

Nu ne sfiim sa inalturam orice pata de orice dimensiune si de pe orice suprafata. Echipa noastra se va asigura ca toate petele vor fi inlaturate cu grija, suprafata covorului ramanand ca noua. In proportie de 90% petele vor disparea. Petele mai incapatanate sunt cele de cafea, suc acidulat, vin, urina, ciocolata, cerneala, dar si acestea se vor mai estompa destul de mult. Petele care nu mai ies sunt cele lasate de solutii de proasta calitate folosite in mod necorespunzator de catre cei care incearca curatarea.

Calitatea, seriozitatea si profesionalism ne definesc. De asta se ocupa echipa noastra de profestionisti. Ea se va asigura ca fiecare lucru va fi curat in detaliu si fiecare pata va fi indepartata. Nu ezitati sa ne contactati! Fiecare cerinta de a vostra este o noua provocare pentru noi!