(0721) 409 502
RO | EN

Curatare canapele Bucuresti

Curatare canapele Bucuresti si spalare canapele,  fotolii sau scaune din material textil. Canapeaua sau fotoliul din casa sunt importante atat pentru dumneavoastra si familie, cat si pentru oaspeti.

Servicii curatare canapele Bucuresti

Datorita experientei noastre in servicii de curatare canapele si fotolii acestea isi vor recapata culoarea, ba chiar mai mult, prospetimea pe care au pierdut-o cu trecerea timpului. Saltelele, canapelele, scaunele sau fotoliile atat de des folosite vor fi spalate si curatate de pete, microbi, acarieni si igienizate corespunzator.

Oferim servicii profesionale de curatare canapele Bucuresti la domiciliu sau la biroul dumneavoastra pentru toate tipurile de piese de mobilier tapisate cu stofa sau material textil.

Curatare canapele Bucuresti

Firma de curatat si spalat canapele sau fotolii

Pentru o curatare in profunzime a canapelelor folosim aparatul de injectie-extractie cu apa calda si detergent activ ce distruge acarienii care se adapostesc in perne si burete. Este recomandat sa cereti o interventie de curatare canapele si fotolii cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a mentine igiena casei dumneavoastra.

Metoda folosita – curatare profesionala canapele si fotolii

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, folosim metoda injectie-extractie cu apa calda si detergent activ pentru tapiterii. Se stropeste suprafata murdara, iar dupa frecare, se extrage toata apa, zona urmand a se usca definitiv intr-un interval de 4-5 ore. Suntem specializati in curatarea tuturor tipurilor de tapiterie. Puteti suna acum pentru a cere o estimare gratuita de cost pentru a curata in profunzime canapeaua, fotoliile, saltele sau scaune din material textil.

Aproximativ 90% dintre pete dispar sau scad in intensitate.

Curatatorie canapele, fotolii si scaune material textil

Curatat canapele textile Bucuresti

Curatarea canapelelor si fotoliilor nu trebuie neglijata

Fotoliile, scaunele si canapelele sunt adesea trecute cu vederea cand vine vorba de curatenie, insa ele sunt printre cele mai utilizate obiecte din casa, necesitand astfel o curatare regulata. Exista diferite tipuri de pete si murdarie care va pot distruge tapiteria, dar totodata exista si metode de a le curata.

Preturi spalare / curatare canapele si fotolii